Tämä on Hellberg

Vuodesta 1962 lähtien Hellberg Safety on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen parhaat kuulon- ja kasvojensuojaustuotteet.

image

Meille omistautuminen tarkoittaa sitä, että tiedämme kaiken turvallisuudesta. Tuotekehitys ja teknologia ovat osa turvallisuutta. Suojaimen on oltava mukava, eikä se saa estää sinua kuulemasta tai näkemästä, sitä mikä on sinulle tärkeää tai välttämätöntä. Vaikka suojain olisi kuinka hyvä tahansa, se ei suojaa, jos sitä ei käytetä.

Suojaintemme tärkein ominaisuus on mukavuus, jotta suojaimia käytettäisiin. Kaikki Hellberg-tuotteet on suunniteltu käyttäjää silmällä pitäen, joten voit nauttia mielenrauhasta keskellä meluisaakin työmaata.

Meidän liiketoimintaperiaatteemme

image

Perintömme

Kuulonsuojauksen tarinamme alkaa Ruotsista ja todellisesta uranuurtajasta. Arne Hellberg oli menestynyt urheiluampuja, joka ymmärsi jo varhain kuulonsuojauksen tärkeyden. Hän kehitteli uusia ideoita kuulonsuojaukseen perheensä autotallissa Lerumin pikkukaupungissa. Siitä tuli myöhemmin Hellberg Safety. Kuulonsuojainten massatuotanto aloitettiin 1960-luvun alussa. Suurin osa valmistuksesta keskittyi Tukholmaan, mutta kuulonsuojaimia valmistettiin lopulta ympäri Ruotsia.

Tämän päivän edistyksellinen kuulonsuojaus on pitkäjänteisen tutkimustyön tulos. Ymmärrämme myös miten hauras ihmisen kuuloaisti on ja kuinka tärkeää sitä on suojella.

Vuodesta 1997 Hellberg Safetyn pääkonttori on sijainnut Stenkullenissa. Vain kivenheiton päässä siitä, mistä kuulonsuojauksen tarinamme alkoi.

Lue lisää Hellbergin historiasta täältä

Hellberg Safety – Osa Hultafors Groupia

Hellberg Safety on ollut osa Hultafors Groupia vuodesta 2018. Yhdessä tuotemerkkien, kuten Snickers Workwear,Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear Footwear ja Toe Guard, kanssa tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ammattikäyttäjille. Meitä kaikkia yhdistää sama intohimo: tarjota paras mahdollinen turvallisuus, toiminnallisuus, suojaus ja tehokkuus työssä.

Katso kuulonsuojaimemme

Katso kasvojensuojaimemme