Esittelyssä suojalasit

Keskity kaikkiin työpäivän tilanteisiin uusien suojalasien avulla. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty kevyitä ja kestäviä materiaaleja sekä etenkin työhenkilöstölle kehitettyä linssiteknologiaa näkymän pitämiseksi selkeänä ja turvallisena koko päivän.

Hellberg-suojalasit

Stressi, häiriöt ja vaarat vaikeuttavat usein keskittymistä. Mitä keskittymiseen tarvitaan? Kuulonsuojaimet vaimentamaan melua, suojalasit pitämään silmät suojattuina vai yksinkertainen ohje noudatettavaksi kaikissa tilanteissa? Mitä tahansa, joka auttaa keskittymään niin työssä kuin muussakin elämässä ja saamaan mielenrauhan.

Argon-suojalasit

Argon-suojalasit

Turvalliset, kestävät ja hyvin istuvat suojalasit, jotka antavat täydellisen suojan ja pitävät näkymän selkeänä myös haastavina päivinä.

  • Pehmeä nenäsilta
  • Kolmivaiheinen kulmansäätö
  • Hyvin kuulonsuojaimien alle istuvat kapeat aisat
  • Naarmuuntumista ja huurtumista estävä kestopinnoite
  • Saatavilla viidellä eri linssityypillä

Argonin valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja linssiteknologiaa, joiden avulla saadaan selkeä ja turvallinen näkymä kaikissa olosuhteissa. Laajennettu linssi antaa leveän näkökentän ja parantaa suojausta.

Safety glasses in profile

Tuulen mukana

Työ ja muu elämä on usein niin kiireistä, että asioihin keskittyminen voi olla vaikeaa. Miten keskittyminen onnistuu? Tapasimme tuulisena syysviikonloppuna Danielin, joka on tuulivoimainsinööri, lainelautailija, perheenisä ja innokas amatöörivalokuvaaja. Yritimme löytää vastauksen kysymykseen.

"Työni on välillä todella haastavaa, kun seison 80 metriä maanpinnan yläpuolella ja tuuli keinuttaa kaikkea. Mutta minua ei pelota juuri koskaan, sillä emme ota riskejä. Ja oikeilla turvalaitteilla sekä riittävällä koulutuksella mitään vaaraa ei oikeastaan koskaan ole."

Käytämme iskunkestäviä linssejä, joiden molemmilla puolilla on naarmuuntumista ja huurtumista estävä pinnoite. Ainutlaatuinen kestopinnoitteemme tuottaa täydellisen suojan vaativissa ja kosteissa ympäristöissä ja kestää jopa kolme kertaa pidempään kuin tavalliset pinnoitteet.

Työskentely suojalasien kanssa

"Teen kaiken oikeastaan aina samalla periaatteella työskennellessäni, leikkiessäni lasten kanssa ja ratsastaessani aallonharjalla. Kai yritän tehdä tästä suuresta maailmasta edes vähän pienemmän tekemällä vain yhden asian kerrallaan."

Daniel Hägglund

Lainelautailija, isä ja tuulivoimainsinööri

image

Suojaa myös kuulosi. Kaikissa Hellberg-suojalaseissa on tukevasti kuulonsuojaimien alle istuvat kapeat aisat.

Hellberg hearing protectors with glasses
Safety glasses and hearing protection combined