Geminus

Työskentely ulkona voimakkaassa auringonpaisteessa asettaa korkeat vaatimukset suojavarusteille. Sinun on suojauduttava auringon vaaralliselta UV-valolta ja samalla säilytettävä selkeä ja esteetön näkökenttä. Kehitimme Geminuksen polarisoiduilla linsseillä kaikille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona, jotka tarvitsevat ylimääräistä häikäisysuojaa ja joiden on pysyttävä täysin keskittyneenä käsillä olevaan tehtävään kaikissa tilanteissa. Etsi jälleenmyyjä

image

Uusi malli Geminus on täyden kehyksen turvalasit, joissa on kaksoislinssit, jotka tarjoavat urheilullisen ilmeen tyylitietoiselle käyttäjälle. Geminus on saatavilla sekä aurinko- ja häikäisysuojalla että tavallisilla kirkkailla linsseillä. Geminus-aurinkolasimalleissa käytetty polarisaatioteknologia yhdessä sinisen peilipinnoitteen kanssa parantaa kontrasteja ja suojaa silmiä heijastavilta pinnoilta, kuten vedestä, hiekasta, lumesta, metallista ja märästä asfaltista, sekä vähentää silmien väsymistä jokaisella työskentelevällä. tai viettää pitkiä tunteja voimakkaassa auringonpaisteessa.

image

Geminus modernin muotoilunsa ja polarisaatioteknologiansa ansiosta sopivat erinomaisesti myös työajan ulkopuoliseen käyttöön ja muuhun toimintaan haastavissa valo-olosuhteissa, jotka vaativat silmäsuojausta, kuten purjehdus, kalastus, juoksu, pyöräily tai metsästys.

Geminuksen ominaisuudet sisältävät

  • Kirkas linssi tai sininen polarisoitu linssi häikäisyltä suojaamiseksi
  • UV-suoja
  • Integroidut sivusuojat
  • Mukava urheilullinen muotoilu
  • Naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite
  • Mukana mikrokuitupussi
image
image

Toisin kuin tavalliset sävytetyt aurinkolasit, polarisoidut linssit vähentävät auringon heijastuksista aiheutuvaa häikäisyä tinkimättä selkeydestä tai kontrastista. Ja saat saman korkean suojakertoimen kuin tavallisista suojalaseistamme, mutta visuaalista mukavuutta lisää.