Mielenrauhaa.

Työ haastaa meitä monella tapaa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Me Hellbergillä teemme suojaimia, joiden kaikki yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittuja. Haluamme tehdä tuotteita, jotka suojaavat käyttäjiämme parhaalla mahdollisella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajallakin antaen mielenrauhan.

Etsi jälleenmyyjä

image

Teemme tuotteita huippuammattilaisille työhön ja henkilökohtaiseen hyvinvointiin.

Kaikissa Hellbergin tuotteissa yhdistyy huipputeknologia erinomaiseen käytettävyyteen. Tuomme viimeisimmät tieteen ja teknologian innovaatiot tuotteisiimme, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavia ja suojaavia. Me uskomme, että tuomalla mielenrauhaa teemme työpäivistä parempia ja parannamme käyttäjiemme yleistä elämänlaatua.

image

60 vuotta parempaa suojausta.

Vuodesta 1962 olemme tehneet väsymättä töitä sen eteen, että myös vaarallisissa olosuhteissa voisi työskennellä turvallisesti pelkäämättä työtapaturmaa tai kuulonalenemaa. Pitkäjänteinen omistautumisemme on tehnyt meistä turvallisuuden asiantuntijoita. Tiedämme myös, että tuotedesign ja teknologia ovat yhtä tärkeitä kuin turvallisuuskin. Olipa suojain kuinka hyvä tahansa, se ei suojaa jos ei sitä käytetä. Jos suojain on epämukava tai estää käyttäjäänsä näkemästä tai kuulemasta, jotain tarpeellista, se jää yleensä laatikkoon. Vain käytetty suojain suojaa.

60 vuotta parempaa suojausta.

image
image

Aistit eivät ole itsestäänselvyys.

Edistyksellisten suojaimien kehittäminen on pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulosta. Aistiemme herkkyyden ymmärtäminen ja niiden suojaamisen tärkeys on vaatii pitkää ja huolellista perehtymistä. Kenenkään ei pitäisi joutua vaarantamaan kuuloaan tai näköään, ei työssä eikä vapaa-ajalla. Vuosien saatossa olemme kehittäneet tutkimus- ja koulutusohjelmia, joissa jaamme tietoa aistiemme toiminnasta ja niiden suojaamisen tärkeydestä. Asiantuntijoina jaamme osaamistamme ja autamme käyttäjiämme valitsemaan heille parhaiten sopivan suojaimen. Kehittämällä huipputuotteita laadukkaista materiaaleista, jotka ovat helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä haluamme antaa käyttäjillemme mielenrauhan kokea maailma kaikilla aisteilla.