Hellberg SafetyHub App

UNLEASH THE FULL POWER Hellberg Local 2 kuulonsuojaimestasi Hellberg Safety Hub mobiilisovellus -kätevä appi, jolla voit hallita suojaintasi. Räätälöi asetuksia, rakenna työryhmiä ja pidä laitteesi päivitettynä vaivattomasti.

Lataa

Hellberg SafetyHub

Appstore

Google Play

image

Siirry seuraavalle tasolle turvallisuuden hallinnassa Hellberg SafetyHub mobiilisovellus. Näppärä aplikaatio tarjoaa helpon ja käyttäjäystävällisen tavan hallinnoida Hellberg Local 2-kuulonsuojaimiasi ja muita kytkettyjä laitteita suoraan mobiililaitteestasi.

Hellberg SafetyHub mobiilisovellus avaa Local 2:n kaikki ominaisuudet käyttöösi. Luo langattomasti yritysprofiili, luo työryhmiä ennakkoon viritetyille kanaville ja hienosäädä turvallisuusasetuksia laitekohtaisesti --kaikki helposti omalla mobiililaitteellasi.

image

Vapauta Hellberg Local 2 -kuulonsuojaimesi täydet ominaisuudet

Tiimin viestintä vaivattomasti

Suunniteltu työnjohtajien ja -päälliköiden tarpeisiin. Sovellus toimii myös hallinointityökaluna. Voit luoda yritysprofiileja, konfiguroida työryhmiä tai tiimejä , joilla on omat kanavat, asettaa käyttäjäkohtaisia sääntöjä. Voit myös säätää asetuksia ja hallinoida toimintoja, kuten estää musiikin suoratoiston tai varmistaa että aktiivinen kuuntelu on aina kytkettynä. Se on turvallisuutta, yksinkertaistettuna.

image
image

Näppärää resurssien hallintaa

Hellberg SafetyHub -sovellus menee pintaa syvemmälle. Pääset kätevästi käsiksi pikaoppaisiin, käyttöohjeisiin ja muihin tuotetietoihin suoraan sovelluksesta. Pysy kartalla vaivattomasti mobiilisovelluksen avulla.

Laitepäivitykset helposti

Laitepäivitykset sujuvat vaivatta Hellberg Safetyhubin avulla. Sen kautta voit päivittää Local 2 -laitteeseesi viimeisimmän ohjelmistoversion -kätevästi omalla puhelimellasi.

image
image
image
image

Admin- tai käyttäjätila - kumpi tulisi valita?

Työnjohdolle sovellus tarjoaa räätälöityä turvallisuutta. Voit tehdä asetuksia tietylle käyttäjälle, kanavalle taityöryhmälle. Voit hallita asetuksia ja toimintoja -olipa kyse musiikin suoratoistosta tai aktiivisesta kuuntelusta. Teidän turvallisuutenne vuoksi, teidän säännöillänne. Varmista aina, että sinulla on ladattuna sovelluksen uusin versio.

Lue lisää Hellberg SafetyHub Guide

Huomio:

Hellberg SafetyHub toimii vain Local 2 -tuotteen kanssa.

Unleash the full power

Ota laitteet hallintaan Hellberg SafetyHubin avulla. Voit hallita yhdistettyjä laitteita, säätää asetuksia, nimetä laitteesi ja päivittää viimeisimmän ohjelmistoversion. Kaikki kätevästi omalla puhelimellasi.

Lataa