Kuulonsuojaimien hoito

Laadukkaiden kuulonsuojainten valinta on investointi terveyteen ja elämänlaatuun työssä. Kun tämä investointi on tehty, on tärkeää hoitaa suojaimia hyvin. Säännöllisellä kunnossapidolla saavutat kuulonsuojainten optimaalisen käyttömukavuuden ja parhaan suojaustehon.

image

Päivittäinen tarkistus

Hellbergillä on kaikki tarvittavat lisävarusteet ja varaosat kuulonsuojaimiesi suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Tarkista tuote silmämääräisesti aina, ennen kuin aloitat työt ja asetat kuulonsuojaimet korvillesi.

  • Hävitä tuote välittömästi, jos siinä on merkkejä halkeilusta tai vaurioista.
  • Kuulosuojainten kuvut ja erityisesti tiivisterenkaat voivat kulua käytössä, ja ne on tarkistettava säännöllisin väliajoin halkeilun ja vuotojen varalta.
  • Tarkista kuulonsuojaimet säännöllisesti niiden toimivuuden varmistamiseksi.
  • Tietyt kemikaalit voivat vaikuttaa haitallisesti tuotteisiin. Lisätietoja kemikaaleista tai puhdistusaineista saat ottamalla yhteyttä Hellbergiin.

Puhdistus ja säilytys

Puhdista kuulonsuojain aina käytön jälkeen. Puhdista pehmeällä liinalla, miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Älä upota tuotetta veteen! Varmista, ettei käyttämäsi puhdistusaine ärsytä ihoa. Kuulonsuojain on säilytettävä kuivissa ja puhtaissa olosuhteissa, esimerkiksi alkuperäispakkauksessaan. Jos suojaimet kastuvat, käännä kuvut ulospäin ja poista vaahtomuovipehmusteet, jotta ne kuivuvat. Poista paristot, jos ne ovat vaihdettavat.

Hygieniasarjat

Hellbergin kuulonsuojainten tiivisterenkaissa on kätevä pikakiinnitysjärjestelmä. Tämä mahdollistaa tiivisterenkaiden säännöllisen vaihdon ja tuotteen pitämisen puhtaana, hygieenisenä ja suorituskykyisenä. Kaikkiin kuulonsuojaimiin saataviin hygieniasarjoihin sisältyy pehmeät tiivisterenkaat, vaahtomuovipehmusteet (äänenvaimentimet) ja päälakisangan pehmuste. Hygieniasarja on vaihdettava vähintään kaksi kertaa vuodessa. Varmista, että valitset kuulonsuojaimillesi sopivan hygieniasarjan.

Hygieniasarjan asentaminen

  1. Poista vanha vaahtomuovipehmuste ja aseta uusi paikalleen.
  2. Irrota vanha tiivisterengas.
  3. Keskitä uusi korvapehmuste reiän päälle.
  4. Paina tiivisterenkaan ulkoreunaa pitkin sormella, kunnes se kiinnittyy kaikilta reunoilta.
  5. (Vain päälakisangalliset mallit) Vedä vanha päälakisangan pehmuste paikaltaan ja aseta uusi.

Unleash the full power

Ota laitteet hallintaan Hellberg SafetyHubin avulla. Voit hallita yhdistettyjä laitteita, säätää asetuksia, nimetä laitteesi ja päivittää viimeisimmän ohjelmistoversion. Kaikki kätevästi omalla puhelimellasi.

Lataa