Meidän liiketoimintaperiaatteemme

Laadukkaiden tuotteiden ja jatkuvan kehitystyön ansiosta Hellberg Safety nähdään kaikkein houkuttelevimpana kumppanina, joka tarjoaa kuulonsuojaimia, päänsuojaimia, silmiensuojaimia ja visiirejä ammattikäyttöön.

image

Markkinat ja muut sidosryhmät arvostavat ydinarvojamme ja siksi valitsevat meidät muiden toimijoiden sijaan. Arvomme näkyvät tekemisessämme. Olemme innovatiivisia ja tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua.

Meillä on kattava osaaminen kuulonsuojauksessa, pään- ja kasvojen suojauksessa, sekä henkilösuojainten viestintäratkaisuissa, jotka soveltuvat erityisesti meluisiin työympäristöihin.

Pyrimme siihen, että olemme työpaikka, jossa loukkaantumis- ja sairastumisriski on minimaalinen sekä työntekijät ovat onnellisia ja sitoutuneita. Säännölliset turvallisuustarkistukset, koulutus ja avoin keskustelu edistävät tämän saavuttamista.

Pyrimme vähitellen vähentämään tuotantomme, tuotteidemme ja kuljetusten ympäristövaikutuksia. Noudatamme sovellettavia lakeja, asetuksia, määräyksiä ja asiaankuuluvia alan standardeja. Näiden lisäksi teemme ennaltaehkäisevää työtä ympäristön suojelemiseksi.

Unleash the full power

Ota laitteet hallintaan Hellberg SafetyHubin avulla. Voit hallita yhdistettyjä laitteita, säätää asetuksia, nimetä laitteesi ja päivittää viimeisimmän ohjelmistoversion. Kaikki kätevästi omalla puhelimellasi.

Lataa